12 Jul

Stroopwafel-caramel in een glaasje

D E A F T R A P

Daar gaan we dan! De start van een nieuwe categorie: de “easy toet”.
Meestal gaan mijn gesprekken over eten, ben je nog verbaasd!? Om me heen hoorde ik van velen dat eten er vaak lekker uit ziet op foto’s die je overal tegen komt maar dat ze schrikken van de hoeveelheid ingrediënten, of denken dat het ontzettend veel tijd kost. Of ik daar niet iets voor kon verzinnen? Of course! Challenge accepted! Zo is “easy toet” ontstaan. Simpele en snelle toetjes die snel klaar zijn, met alleen kant en klare producten die in elke supermarkt verkrijgbaar zijn.
Dus zelfs als je denkt dat je een ramp bent in de keuken, zelfs als je echt geen tijd hebt; YOU CAN DO THIS! (By the way, sorry als ik nu je excuus verpest heb om niet in te keuken te hoeven helpen ;))

Ingrediënten

  • 500 gram halfvolle kwark
  • 5 stroopwafels
  • 50 gram caramelfudge
  • OF caramelsaus

Bereidingswijze

Breek de stroopwafels in stukjes en verdeel wat stukken over de bodem van 3 glaasjes. Schep daarop een flinke laag kwark. Verdeel dan weer wat stukken stroopwafel over de kwark en giet daar wat caramel overheen. Wanneer je caramelfudge gebruikt, hak je deze eerst in kleine stukjes en verdeel je wat stukjes over de stroopwafel. Schep dan weer een laag kwark over de stroopwafel heen, daarna weer stroopwafel met caramel over de kwark en herhaal dit totdat je glaasje vol is.


Enjoy! Liefs,