Disclaimer

Disclaimer & auteursrecht

Alle content op deze website (artikelen, afbeeldingen, layout, source code en dergelijke) en alle content op Facebook en Instagram gerelateerd aan Bakeallday is eigendom van Bakeallday en de beheerder/auteur hiervan.

Niets van deze publicaties of content mag zonder toestemming van Bakeallday gekopieerd, gedupliceerd of gebruikt worden. Ook mogen publicaties niet op een andere website aangepast worden en op die manier gepubliceerd worden.

Wanneer je inhoud of publicaties van Bakeallday wilt gebruikten dient u hiervoor toestemming te vragen aan de auteur, Marissa, en een duidelijke verwijzing te gebruiken naar Bakeallday.

Alles op Bakeallday wordt met veel zorg ontwikkeld en samengesteld. Ondanks dit kan het toch voorkomen dat publicaties fouten bevatten of niet geheel volledig zijn.

Alle inhoud tenzij anders vermeld tenzij anders vermeld is zelf geschreven, gemaakt en gefotografeerd door de auteur van Bakeallday. Mocht dit niet zo zijn dan wordt dit aangegeven door middel van een bronvermelding.

Aan de inhoud van publicaties kunnen geen rechten ontleend worden.

Bakeallday is niet verantwoordelijk voor de verwijzingen of links naar andere websites of publicaties.

De inhoud en lay-out van Bakeallday kan en mag op ieder moment door de beheerder/auteur gewijzigd worden zonder aankondiging op welke manier dan ook.

Privacy beleid

Bakeallday gaat op een zeer zorgvuldige manier om met uw privacy. Alle gegevens worden behandeld op een vertrouwelijke manier. Email-adressen en informatie uit cookies die via Bakeallday verzameld worden, worden niet door Bakeallday aan derden verkocht  of op een andere manier verspreid. U wordt niet op een andere, commerciële, manier benaderd dan via een nieuwsbrief of een reactie op uw vragen.

Vragen

Indien u vragen heeft over de disclaimer, het auteursrecht of het privacy beleid kunt u contact opnemen met Bakeallday. Dit kan door te mailen naar info@bakeallday.nl