Over ons

Hi,

Wij zijn Marissa en Nikki, twee Brabantse meiden die elkaar ontmoet hebben tijdens onze studententijd in Nijmegen. We kwamen er tijdens onze studie Bedrijfseconomie al snel achter dat wij beide een passie hebben voor bakken en koken. Daaruit volgde dan ook al snel veel bakdates. We kwamen er achter dat wij niet alleen goede vriendinnen en de perfecte studiemaatjes waren, maar dat we ook echt een gouden combinidatie zijn in de keuken. Cliché maar waar, elkaar zinnen vullen we aan en daar waar de ene een chaoot is, is de ander gestructureerd maar aan de afwas hebben we beide een hekel! ;)

Marissa is een (bijna) afgestudeerde Bedrijfseconoom. Bakken, koken en recepten bedenken is haar grootste passie en hobby. Haar specialiteit is het bakken van de meeste geweldige taarten. Ze vindt het daarnaast altijd leuk om gezellige dingen te doen met vrienden kan haar energie kwijt in de sportschool. Maar niet als fitgirl hoor! Marissa kan niet goed stil zitten en is altijd bezig.

Nikki is een Bedrijfseconomie student. Zij vindt het leuk als er iemand jarig is of als het weer tijd is voor het jaarlijkse familieweekend. Dan gaat ze helemaal los in de keuken. Dagen is ze bezig om zoete en hartige hapjes te bereiden voor haar familie en/of vrienden. Haar specialiteit is hartig. Naast het studeren en bakken, doet ze vrijwilligerswerk bij een zeilvereniging, vindt ze het leuk om gezellige dingen te doen met vrienden en ‘trapt ze graag een balletje’ met haar voetbalteam.

Ontstaan

Bakeallday bestaat sinds 17 december 2016 en is een initiatief van Marissa. Alweer een cliché maar Marissa begon al op jonge leeftijd met het bakken van taarten uit pakjes en het decoreren met fondant en marsepein. Inmiddels is dit een beetje uit de hand gelopen.

Ik kan uren bedenken wat ik nog allemaal wil bakken en hoe ik dat ga doen. Daar waar het vroeger vrijwel alleen maar taarten waren, maak ik nu ook regelmatig toetjes, koekjes, brooddingen, tapas-hapjes, noem het maar op. Overal in haar huis liggen ideeën-lijstjes en recepten die nog uitgewerkt moeten worden. Stiekem is ben ik ook altijd aan het bedenken wat ik straks weer ga bakken, of belangrijker nog: wat ik straks weer ga eten!

We kwamen tot de conclusie dat we het liefste samen bakken en koken. Samen is het toch het gezelligst in de keuken, plus die afwas, die met z’n 2e toch net wat sneller gaat dan alleen ;). Nikki was al aanwezig op de achtergrond van Bakeallday, maar we hebben er nu voor gekozen om echt als super duo (lees: Jut & Jul) door te gaan! We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over deze samenwerking als dat wij zijn!

Onze dromen

We hopen dat Bakeallday een blog wordt waar velen hun recepten  vandaan halen. Dat we op deze manier onze passie voor bakken en koken met jullie kunnen delen.

We willen er voor zorgen dat er wekelijks nieuwe recepten op onze website staan, zodat jullie steeds nieuwe inspiratie kunnen vinden voor de volgende verjaardag, jezelf een dagje te vermaken of als je gewoon zin hebt in iets lekkers.

Samenwerken

Wil je samenwerken met Bakeallday of heb je vragen, ideeën of is er iets wat je graag zou willen zien op Bakeallday laat het dan even weten. Stuur gerust een mailtje (info@bakeallday.nl)  of een berichtje via social media.

Social media

Op social media kun je ons beter leren kennen. We geven je hier een kijkje achter de schermen. Verder geven we zo af en toe een ‘sneak peek’, houden we je op de hoogte van ontwikkelingen en nemen je beetje mee in ons privéleven.

Dus volg ons via social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Bakeallday!

Ga jij iets maken van Bakeallday of heb je zelf een leuke creatie bedacht!? Dan zouden we het superleuk vinden als je dit met ons deelt op Instagram (@bakeallday.nl) of Facebook (Bakeallday)! Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie ideeën en kookkunsten!