05 Mar

Bladerdeeg parmaham rolletjes

Vandaag weer een oudje dat we in een nieuw jasje hebben gestoken. Deze bladerdeeg parmaham rolletjes zijn zo ontzettend easy maar zo lekker. Nadeeltje: je blijft ervan eten en voor je het weet zijn ze op. Verstoppen voor de rest van je huisgenoten dus ;)

Ingrediƫnten

  • 3 plakjes bladerdeeg
  • 75 gram parmaham

Bereidingswijze

Recept voor 15 tot 20 hapjes.


Verwarm de oven voor op 210 graden. Haal de bladerdeeg uit de diepvries en laat even ontdooien. Bedenk de plakjes bladerdeeg daarna met bladerdeeg en rol dit samen op. Snijd de rolletjes nu in plakjes  van ongeveer een halve centimeter dik.

Leg de plakjes op een bakplaat met bakpapier en zet 15 tot 20 minuten in de oven.

Wanneer het bladerdeeg een goudbruin kleurtje heeft zijn ze klaar.


Enjoy! Liefs,